شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ ۱۷:۰۶

اخبار وزیر صنعت معدن و تجارت

معاون توسعه مدیریت، منابع و امور استان‌ها وزارت صنعت، معدن وتجارت در گفتگویی با روزنامه کسب‌وکار گفت: همه وزارتخانه‌ها، سازمان و بخش‌ها باید در امر کارآفرینی فعال باشند و این امر به بخش اقتصاد محدود نشود و همچنین محوریت تعامل این اجزا را باید معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده به عهده بگیرد.
رئیس امور پژوهشی و فناوری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور گفت: تحقق اقتصاد مقاومتی مدنظر مقام معظم رهبری، معبری جز علم و فناوری، تحقیق و پژوهش و توسعه کیفی نیروی انسانی ندارد.
معاون مرکز آموزش ، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن وتجارت گفت: گسترش نانو می بایست در تمامی رشته های صنعتی نهادینه شود و خودمان را به سطح کشورهای مطرح در این حوزه برسانیم.
برگزاری نمایشگاه الکامپ 23 تا 26 آذرماه
بیست و یکمین نمایشگاه بین الملل صنعت کامپیوتر ایران - الکامپ - ۲۳ تا ۲۶ آذرماه امسال همزمان با برپایی نمایشگاه پژوهش، توسط سازمان نظام صنفی رایانه ای ایران برگزار می شود.
رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی گفت: از آنجایی که حساب‌های صندوق نزد بانک مرکزی است، این بانک برخلاف قانون روی منابع صندوق مدیریت می‌کند و فکر می‌کند این پول مشاع است و حق سرمایه‌گذاری دارد که رهبری با تدبیر خود چالش‌های این صندوق را در برنامه ششم حل کرده است.
تسهیلات لیزینگ محصولات دانش‌بنیان از مرز 100 میلیارد ریال فراتر رفت
106 میلیارد ریال تسهیلات لیزینگ برای خرید محصولات دانش‌بنیان شرکت‌های دانش‌بنیان براساس تفاهمنامه مرکز ملی فن بازار ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی تصویب شد.
نامه نگاری روسای ۱۰ پارک علم و فناوری تازه تأسیس با وزیر علوم
رئیس پارک علم و فناوری گلستان از نامه ۱۰ پارک تازه تاسیس به وزیر علوم برای رفع مشکلات ساختاری و فیزیکی این مراکز خبر داد.
شورای سیاستگذاری و راهبری آموزش ، پژوهش و فناوری در وزارت صنعت تشکیل می شود
معاون آموزش ، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت از تصویب پیشنهاد این معاونت به منظور تشکیل شورای سیاستگذاری و راهبری آموزش ، پژوهش و فناوری بخش صنعت، معدن و تجارت از سوی مهندس نعمت زاده خبرداد.
شرایط دریافت پروانه بهره برداری برای واحدهای تولید کننده نرم افزار تسهیل شد
مدیرکل دفتر توسعه و کاربرد فناوری اطلاعات وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد : شرایط دریافت پروانه بهره برداری برای واحدهای تولید کننده نرم افزار تسهیل شد.
قانون رفع موانع تولید طی سه ماه آینده اجرایی می شود
وزیر صنعت، معدن و تجارت از تکمیل و اجرایی شدن قانون رفع موانع تولید ظرف سه ماه آینده خبر داد.
  • نشانی: تهران، خیابان شهید بهشتی، خیابان احمد قصیر ،خیابان دوم(پژوهشگاه)، پلاک 21 
  • شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته
  • تلفن: 3 - 88748060(021) نمابر: 88748040(021)
  • صندوق پستی : 14155 - 1333 تهران | ایران

در شبکه های اجتماعی به ما بپیوندید