شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ ۱۴:۴۸

اخبار وزیر صنعت معدن و تجارت

وزیر صنعت، معدن و تجارت در دومین نشست تخصصی برنامه توسعه صادرات غیر نفتی سال 1396 ملاک ارزیابی واحدها را صرفاً صادرات عنوان کرد و بر رفع مشکلات صادراتی در حوزه صنایع معدنی، فلزی، شیمیایی، غذایی، نساجی، لوازم خانگی، ماشین سازی و خودرو و برق و الکترونیک تاکید کرد.
مدیرکل دفتر آمار و فراوری داده های وزارت صنعت، معدن و تجارت تکمیل ۲۰ هزار طرح نیمه تمام با ۷۶ هزار میلیارد تومان سرمایه را از مهمترین دستاوردهای دولت یازدهم دانست.
وزیر صنعت، معدن و تجارت از توانایی این وزارتخانه در ایجاد اشتغال برای ۴۵۰ هزار نفر در راستای ابلاغیه رهبر معظم انقلاب در ابتدای امسال خبر داد.
معاون وزیر صنعت از پرداخت ۱۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات جدید برای ۱۰ هزار واحدتولیدی در روند طرح رونق خبر داد.
پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف با ایجاد پوشش‌های فوق آب‌گریز تلاش کردند نیروی اصطکاک و در نتیجه مصرف انرژی را کاهش دهند. استفاده از این پوشش‌های نانوساختار روی سطوح شناور در آب و همچنین سطوح داخلی لوله‌های آب می‌تواند منجر به کاهش مصرف انرژی در صنایع مختلف شود.
رئیس سازمان فضایی ایران گفت: مرکز فضایی قشم به عنوان یکی از مراکز اخذ و پایش داده های ماهواره ای و ایستگاه زمینی ماهواره، به زیرساخت های مناسب، تجهیز شده است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره تایید پروژه های سرمایه گذاری در فولاد و قطعات خودرو کشور توسط بیمه تضمین صادرات اتریش از رونمایی از موتور کم مصرف خودرو محصول مشترک دو کشور به زودی خبر داد.
رشد محصول ناخالص داخلی با احتساب نفت ۸.۳ درصد و رشد محصول ناخالص داخلی بدون نفت را ۶.۳ درصد برای سال ۱۳۹۵اعلام شد
وزیر صنعت، معدن و تجارت شاه بیت توسعه صنعتی کشور را صادرات دانست.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: آنچه ما نیاز داریم سرمایه گذاری با هدف صادرات است که باید برای آن برنامه ریزی و تلاش شود و زمینه صادرات برای کالاهای ساخت داخل را تقویت کنیم.
  • نشانی: تهران، خیابان شهید بهشتی، خیابان احمد قصیر ،خیابان دوم(پژوهشگاه)، پلاک 21 
  • شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته
  • تلفن: 3 - 88748060(021) نمابر: 88748040(021)
  • صندوق پستی : 14155 - 1333 تهران | ایران

در شبکه های اجتماعی به ما بپیوندید