سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، بومیسازی و تمرکز بر بکارگیری توان تولیدکنندگان داخلی در تولید مواد اولیه و ساخت قطعات و ماشینآلات مورد نیاز بخشهای مختلف صنعتی و معدنی را دستور کار جدی این وزارتخانه دانست و از داخلیسازی 3.2 میلیارد دلار از قطعات و تجهیزات مورد نیاز این بخش خبر داد.
با اعلام آمادگی شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته، شرکت های فناور زیر مجموعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از خدمات این صندوق بهره مند می شوند.
مدیران و کارشناسان شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته در راستای همکاری با صندوق های حمایتی، با همراهی مدیران صندوق کارآفرینی امید و صندوق ملی محیط زیست از شرکت مادوموتور بازدید به عمل آوردند.
اعضای هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته با حضور در نمایشگاه بین المللی تهران از غرفه این شرکت در نمایشگاه جهش تولید و دستاوردهای مقابله با کرونا بازدید به عمل آورند.
رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت مادرتخصصی صندوق حمایت از صنایع پیشرفته،در جلسه شورای معاونین وزارت صمت خواستار پیگیری و کمک وزارت صمت برای استفاده از ظرفیت های قانونی به منظور افزایش درآمد های این صندوق گردید.
امروز وزارت امورخارجه و دیپلمات های ما می بایست تبدیل به دیپلمات های علم وفناوری شوند و دانش لازم در این حوزه را پیدا کنند چرا که تجارت آینده ،تجارت فناوری هاست نه محصولات نهایی!
سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در حکمی محمدحسن صبوری دیلمی را به عنوان مدیرکل دفتر وزارتی این وزارتخانه منصوب کرد.
رئیس جمهور با صدور حکمی حسین مدرس خیابانی را به عنوان سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت منصوب کرد.
مهم ترین گلوگاه توسعه کمی و کیفی کسب و کارها در کشور، سازو کار تامین مالی موثر و کارآمد است. بر پایه تحلیل کارشناسان و خبرگان این عرصه، حمایت های کنونی هم ناکافی و هم ناکارآمد اند. به این معنا که پوشش مالی کافی برای بهره گیری از استعداد های تجاری دانش بنیان و فناور در سطح کشور وجود ندارد و حمایت های موجود هم بدلیل استفاده از سازو کارهای ناکارآمد به نتیجه مطلوب نمی رسند.
اما امروزه "نوآوری" و "فنآوری" بهعنوان پایه اساسی توسعه و از مهمترین عوامل تأثیرگذار بر رشد اقتصادی کشورها بهشمار میآیند و از منابع اصلی ایجاد و کسب مزیت رقابتی میباشند.