سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۰۶:۴۸

اخبار

با تلاش محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان خوزستانی با حمایت صحا تحقق یافت؛ مقابله با تهدیدهای سایبری با تکنولوژی ایرانی

با تلاش محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان خوزستانی با حمایت صحا تحقق یافت؛ مقابله با تهدیدهای سایبری با تکنولوژی ایرانی
محققان یک شرکت دانش‌بنیان خوزستانی با کمک صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع الکترونیک(صحا) موفق به تولید سیستم بومی امنیت شبکه(Firewall) شدند.

به گزارش روابط عمومی صحا؛ طراحی این سامانه منطبق با نیازهای راهبردی و استراتژیک منطقه، به ویژه با در نظر گرفتن حمله‌ها و سناریوهای تهدید سایبری در سال‌های اخیر بوده است.

محمد چینی‌پرداز، مدیرعامل شرکت ارتباط گستر رشد پاوان گفت: هدف اصلی اجرای طرح سامانه‌های پیشرفته شبکه و امنیت اطلاعات، تولید سخت‌افزارها و نرم‌افزارهای تخصصی حوزه IT به ویژه تمرکز در حوزه امنیت شبکه است؛ مانند فایروال (نرم‌افزاری است که اطلاعات وارد شده به کامپیوتر را محدود و اطلاعات غیرمجاز را فیلتر می‌کند) و UTM که هم‌اکنون در مرحله عملیاتی قرار گرفته و مورد استفاده بسیاری از سازمان‌های دولتی است.

به گفته وی از  ایده تا اجرای این طرح سه سال به طول انجامیده  و با موفقیت در آزمایش‌های موفق امنیتی، از ابتدای امسال در کشور اجرایی شده است.

چینی پرداز در خصوص اهمیت اجرای طرح سامانه پیشرفته شبکه و امنیت اطلاعات افزود: سامانه امنیت ملی ارتباطات این شرکت (پاوان) در راستای طرح امنیت ملی ارتباطات و پدافند غیرعامل تعریف و تولید شده است. طراحی این سامانه منطبق با نیازهای راهبردی و استراتژیک منطقه به‌ویژه با درنظرگرفتن حمله‌ها و سناریوهای تهدیدهای سایبری در سال‌های اخیر بوده است.

وی به نقطه قوت این طرح اشاره کرد و گفت: نقطه قوت و تمرکز تیم طراحی سامانه پاوان بر حفره‌ها و ضعف‌های امنیتی پایگاه‌ها و سرورهای داخلی است که محصول‌های امنیتی خارجی آنها را برطرف نمی‌کنند. نقطه قوت دیگر، تولید داخلی بودن این سامانه است که موجب اطمینان کامل کاربران آن از نبود حفره‌های امنیتی عامدانه و هرگونه نشتی می‌شود. طراحی بومی و انعطاف‌پذیر این سامانه، کنترل، سیاست‌گذاری، امنیت و مدیریت شبکه را با کم‌ترین تاثیر بر سرعت و قابلیت دسترسی شبکه ممکن و میسر می‌سازد.

وی تصریح کرد: این طرح ضمن مقرون به‌صرفه‌تر بودن، با داشتن استانداردهای ایزو 27001 و اخذ مجوز از سازمان پدافند غیرعامل کشور، کسب رتبه از شورای عالی انفورماتیک و تاییدیه ارزیابی امنیتی محصول امنیت شبکه از صاافتا (صنایع امنیت فضای تبادل اطلاعات) قابل رقابت با محصول‌های کشورهای خارجی است. پیش از این، ما واردکننده این محصول از کشوری مانند آمریکا بودیم اما هم‌اکنون ضمن خودکفایی در این زمینه، می‌توانیم صادرکننده این محصول به کشورهای دیگر باشیم.

چینی‌پرداز خاطرنشان کرد: هم‌اکنون عمده فعالیت‌های اصلی شرکت شامل امنیت شبکه، آموزش امنیت شبکه، معرفی آخرین بدافزارها و نرم‌افزارهای جاسوسی، دفع حملات سایبری، پشتیبانی امنیت شبکه سازمان‌های خصوصی و دولتی، طراحی و ساخت فایروال با تکنولوژی داخلی است.

وی در خصوص محصول فایروال گفت: فایروال Enterprise از سریp1  محصول پاوان، یک راه‌حل جامع در زمینه امنیت شبکه است که با قابلیت جستجو و بررسی دقیق و عمیق بسته‌های اطلاعاتی شبکه در مجموعه‌ها و شبکه‌های سازمانی بزرگ و پیچیده، می‌تواند نقش راهبردی و استراتژیک خود در زمینه فیلترینگ، شناسایی و مقابله با بدافزارها و ویروس‌ها، انواع تهدیدهای اینترنتی و برقراری ارتباط با VPN به‌صوت کاملا هدایت‌شده و تحت کنترل را به نحو موثر و به‌آسانی ایفا کند.

چینی پرداز گفت: قابلیت‌های نرم‌افزاری چشمگیر و متنوع این محصول از جمله مدیریت پهنای باند، مقابله با ویروس‌ها، شناسایی انواع حمله‌ها، فیلترینگ محتوای داده‌ها و... به‌صورت لحظه‌ای و بدون وقفه، متضمن کیفیت عملکرد بالای آن است. همچنین قابلیت‌های سخت‌افزاری متناسب و انعطاف‌پذیر این محصول، در عین تعدیل هزینه آن، متضمن تامین عملکرد سخت‌افزاری بهینه و با ضریب اطمینان بالا است.

وی به نقش حمایتی صحا در تحقق اجرای این طرح اشاره کرد و گفت: ما برای تامین یک سری نیازها و تجهیزات،  نیاز به انرژی مضاعف داشتیم تا بتوانیم محصول‌مان را از فایروال به یو تی ام تبدیل کنیم. خوشبختانه همکاران صحا در این زمینه ما را یاری کردند و ما توانستیم با بهره‌گیری از کمک‌های حمایتی این صندوق روند اجرای پروژه‌هایمان را تسریع بدهیم. البته امیدوارم بار دیگر در بحث ضمانت‌نامه هم بتوانیم از حمایت‌های صحا برخوردار شویم.

وی در پایان گفت: همچنین ما از دولت توقع داریم لایحه‌های عملیاتی در حمایت از محصول‌های بومی به خصوص در حوزه امنیت مصوب کنند تا سازمان‌ها بیشتر نسبت به استفاده از محصول‌های بومی و صنایع داخلی ترغیب شوند. هم‌اکنون بنابر دلایل مختلف میل به خرید محصول‌های خارجی در سازمان‌ها زیاد است و این محصول‌ها سهم عظیمی از بازار را به خود اختصاص داده‌اند. امیدواریم محصول‌های شرکت ما نیز در آینده درصد بیشتری از بازار خرید را به خود اختصاص دهند.

 

۲۶ مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۳۲

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید

  • نشانی: تهران، خیابان شهید بهشتی، خیابان احمد قصیر ،خیابان دوم(پژوهشگاه)، پلاک 21 
  • شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته
  • تلفن: 3 - 88748060(021) نمابر: 88748040(021)
  • صندوق پستی : 14155 - 1333 تهران | ایران

در شبکه های اجتماعی به ما بپیوندید